HTML

Utálatos Lény napi kalandjai a Bolondok Bolygóján

Taplókról, taplóknak egy tapló tollából

Friss topikok

Linkblog

Miért nem lettem soha osztályharcos?

2007.04.24. 16:48 Az Utálatos Lény

A mai napon ismét végigélvezhettem az öntudatos proletariátus remekbeszabott utcai commedia dell'arte előadását. Dicső zenekarom legújabb próbatermi felvételeinek digitalizálása közben ugyanis észvesztő dudálásra lettem figyelmes: az utcán a Körútig állt a dugó, mert egy dögnagy teherautó (ami -mint utóbb kiderült- a szemközti boltba szállított valami portékát) egy fekete Merci miatt nem tudott továbbhajtani, ezért a sofőr -rendkívül leleményesen- ipari módon ráült a dudára. Nyilvánvalóan abban reménykedett, hogy a velőig ható hangzavar hatására előólálkodik a már említett személygépkocsi tulaja és arrébbáll a verdájával, de sajnos körülbelül 15 percig sem ért el eredményt.

 Más, kézzelfogható dolgot viszont elért: a szomszédban lakó dagadt cigányasszony (az, amelyik mindig a házunk előtt szaratja a kutyuskáját) dühödten kérdőre vonta a sofőrt (természetesen rendkívül alpári stílusban), hogy miért kell a lakóközösség nyugalmát megzavarni ilyen lármával. A sofőr (és a társa) hasonló kedvességgel viszonozta a vulgáris szóáradatot, így legnagyobb gyönyörűségemre pár vadonatúj szókapcsolatot tanulhattam meg édes anyanyelvünkön. A remek eszmecserének néminemű fizikai erőszak kilátásba helyezése vetett véget (természetesen a speditőr duó részéről), de onnantól fogva nem dudáltak többet.

 A tanulság:

  1. Ostoba emberekkel az erőszak nyelvén kell kommunikálni, mert másból nem értenek.
  2. A proletariátus felemelésének mindennemű szándéka naivitás, helyette vissza kell vezetni a jobbágyrendszer és a nádpálca gyakorlatát.
  3. Legközelebb hoznom kell az egyetem mellett zajló építkezésről néhány féltéglát, hogy legyen mivel megdobálni a ház előtt üvöltöző tahókat.

1 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://antisocialclub.blog.hu/api/trackback/id/tr1862971

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: kala health muscle and joint cream 2017.11.25. 21:36:01

Nők, az egyéjszakás kalandokról - Online Szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bitang_pali 2007.04.27. 23:53:58

Ezért kell bevezetni a jó öreg orosz nemesi módszert: amelyik paraszt nem köszön, azt meg kell vesszőztetni, amelyik köszön, azt is, de csak azért, mert egyik is, másik is pofátlan marad a maga módján mindenképpen.^^
süti beállítások módosítása